+47 905 43 234 linda.rohmen@gmail.com

Om Linda

 

 

Linda

Kroppsmaler og makeupartist

Jeg startet allerede med ansiktmaling/kroppsmaling i 1996 da jeg som tenåring tilbrakte somrene med å male ansikter. Jeg studerte videre på kunstskoler og brukte da kroppsmaling i kunsten min. Etter at jeg utdannet meg som makeupartist i 2002 begynte snøballen å rulle for fult, noe som gjør at jeg i dag jobber fulltid med makeup og kroppsmaling. Jeg er til vanlig på Imageakademiet der jeg har stilling som faglig leder og jobber freelance med reklame, kunst og show.

Prosess

Behind the scenes

Reklamestunt med Npro og Vibeke Skoftrud.

I media

Profilert arbeid

Jeg har bodypaintet en rekke reklamefilmer, shows, reklamekampanjer og kjendiser som for eksempel: Karsten Warholm, Lavrans Solli, Vibeke Skofterud, Johan Golden.

Magasinet
DAGBLADET

Dette bildet ble tatt til forsiden på Dagbladets Magasinet i forbindelse med 17.mai 2017. Det ble gjort et intervju med OL utøver Lavrans Solli, det handlet om folks nasjonalfølelse. Da passet det godt å male på Lavrans en Hardangerbunad.

Kampanje
OSLO BISLETT GAMES

Denne bodypainten ble gjort i forbindelse med Bislett Games 2018. Idrettsutøver Karsten Warholm fikk påmalt superheltdrakt. Dette ble printet ut på store plakater på Bislett Games.

Kampanje
HORDALAND FYLKESKOMMUNE

Denne bodypainten ble bestilt av Hordaland fylkeskommune som en del av en «Bruk refleks» kampanje. Det tok 7 timer å male modellen inn i veggen. Den ble senere printet ut og dekket en periode hele veggen til Bergens høyeste bygning.